Velika Letnja Rasprodaja

Do 20% Popusta - Akcija traje do 14. Avgusta

Kuhinja i trpezarija

Kreirajte savršenu trpezariju sa drvenim nameštajem iz naše online prodavnice! Od stolova i stolica do ormarića i bifea, lako možete stvoriti savršenu trpezariju za porodične obroke i posebne prilike.

Štaviše, svi naši komadi su izrađeni od najkvalitetnijeg materijala (drvo, iverica, medijapan), garantujući vam životnu trajnost. Pored toga, naš tim za korisničku podršku je uvek na raspolaganju da Vam pomogne u pronalaženju savršenog komada za vaš dom. Bez obzira da li tražite moderan ili klasičan izgled, postoji dizajn trpezarije koji će odgovarati vašim potrebama

Sa pravim dizajnom trpezarije, možete stvoriti prostor gde vi i vaša porodica možete uživati u obrocima zajedno i stvarati uspomene koje će trajati ceo život. Inspirišite se ovim idejama za trpezariju i stvorite savršenu trpezariju za svoj dom!

Trpezarijski stolovi po meri u Beogradu

Za mnoge domove, trpezarijski sto je više od mesta za jelo. To je centralna tačka za porodične večere, društvene aktivnosti i jedan je od najčešće korišćenih komada nameštaja u vašem domu. 

Porodice se ponose svojim trpezarijskim stolovima, kao i mi, koji ručno izrađujemo trpezarijske stolove od punog drveta u Beogradu sa preciznošću i izvrsnošću.

 Naši stolovi po meri dostupni su u različitim završnim obradama i veličinama kako bi zadovoljili vaš ukus dizajna enterijera i stil života.

Beograd panorama

Trpezarijski sto od punog dreveta

Dugi niz godina stvaramo ručno rađene, visokokvalitetne trpezarijske stolove od punog drveta u Beogradu. Svaki sto je napravljen sa starinskim zanatskim umećem i primernim kvalitetom, proizvodeći finalni proizvod na koji ćete biti ponosni dugi niz godina. Svaki trpezarijski sto od punog drveta je ručno izrađen od strane naših majstora drvoprerađivača u sopstvenoj radionici i može se prilagoditi vašim specifikacijama i stilu. Woodproject ponosno proizvodi trpezarijske stolove od drveta za porodice širom Srbije, pomažući u stvaranju umetničkih dela napravljenih od punog drveta.

Izbor savršenog drvenog trpezarijskog stola

Pronalaženje savršenog drvenog trpezarijskog stola je lako! Pošto su svi naši stolovi ručno rađeni, mogu se prilagoditi vašem domu. Ovde opisujemo proces odabira savršenog drvenog stola:

  1. Izaberite veličinu

    Najvažnija stvar koju treba uzeti u obzir je koliko prostora imate u svojoj trpezariji. Ne zaboravite da ostavite mesta za stolice! Možemo izraditi naše trpezarijske stolove bilo koje veličine prema vašem zahtevu.

  2. Izaberite stil

    Woodproject ima brojne opcije za izbor, a ako ne možete da se odlučite, rado ćemo Vam pomoći u izboru. 

  3. Izaberite drvo Vrsta drveta koju odaberete će uticati na više od samo kozmetičkog izgleda. Važno je razumeti kako će vaš izbor drveta uticati na vaš sto na putu. Nudimo orah, hrast, javor, trešnju i druge popularne vrste drveta.

  4. Odaberite završetak

    Naši trpezarijski stolovi mogu se završiti raznim uljima, lazurama, bojama, lakovima i farbama kako bi upotpunili vaš izbor.

Želite nešto posebno za Vašu trpezariju?

Recite nam Vašu ideju, dimenzije, drvo i ostale parametre i mi ćemo Vam odgovoriti u kratkom roku.