Velika Letnja Rasprodaja

Do 20% Popusta - Akcija traje do 14. Avgusta

Moderan Nameštaj po Meri za Vašu Dnevnu Sobu

Možete organizovati i urediti svoj životni prostor sa nameštajem za dnevnu sobu ili TV komodom, dajući mu jedinstven i moderan osećaj.
Ovo su bitne komponente koje se moraju pažljivo odabrati i sastaviti. Imate li vizije jedinstvene dnevne sobe? Taj san bi se mogao ostvariti uz pomoć Woodproject-a!

Uživajte u našoj ponudi proizvoda za enterijer dnevne sobe!

Pravljenje savršene dnevne sobe

Pravljenje savršene dnevne sobe je lako! Pošto su svi naši proizvodi ručno rađeni, mogu se prilagoditi Vašem domu. Ovde opisujemo proces odabir savršene dnevne sobe:

  1. Izaberite veličinu

    Najvažnija stvar koju treba uzeti u obzir je koliko prostora imate u Vašoj sobi.  Možemo izraditi naše proizvode bilo koje veličine prema Vašem zahtevu.

  2. Izaberite stil

    Woodproject ima brojne opcije za izbor, a ako ne možete da se odlučite, rado ćemo Vam pomoći u izboru.

  3. Izaberite drvo i materijal Vrsta drveta koju odaberete će uticati na više od samo kozmetičkog izgleda. Važno je razumeti kako će Vaš izbor drveta uticati na Vaš sto na putu. Nudimo orah, hrast, javor, trešnju i druge popularne vrste drveta. Takođe nudimo ivericu i medijapan.

  4. Odaberite završetak

    Proizvodi za Vašu dnevnu sobu mogu se završiti raznim uljima, lazurama, bojama, lakovima i farbama kako bi upotpunili Vaš izbor.

Želite nešto posebno, pravimo po Vašoj unikatnoj ideji

Recite nam Vašu ideju, dimenzije, drvo i ostale parametre i mi ćemo Vam odgovoriti u kratkom roku.