Velika Letnja Rasprodaja

Do 20% Popusta - Akcija traje do 14. Avgusta

Predsoblje

U kompaniji Woodproject.rs razumemo da je predsoblje važan deo kuće – to je mesto gde ostavljate prvi utisak i postavljate ton za ostatak kuće. Zato je važno da Vaše predsoblje bude dobro dizajnirano, elegantano i privlačano 

Nudimo širok spektar prilagođenog nameštaja za predsoblje, kao što su stolovi, stolice, ormarići, police, stalci za kapute, klupe i još mnogo toga. Svi naši komadi su napravljeni od visokokvalitetnih materijala i dizajnirani su da izdrže test vremena.

Pravljenje savršenog predsoblja

Pravljenje savršenog predsoblja je lako! Pošto su svi naši proizvodi ručno rađeni, mogu se prilagoditi Vašem domu. Ovde opisujemo proces odabira savršenog predsoblja:

  1. Izaberite veličinu

    Najvažnija stvar koju treba uzeti u obzir je koliko prostora imate u Vašoj sobi.  Možemo izraditi naše proizvode bilo koje veličine prema Vašem zahtevu.

  2. Izaberite stil

    Woodproject ima brojne opcije za izbor, a ako ne možete da se odlučite, rado ćemo Vam pomoći u izboru.

  3. Izaberite drvo i materijal Vrsta drveta koju odaberete će uticati na više od samo kozmetičkog izgleda. Važno je razumeti kako će Vaš izbor drveta uticati na Vaš sto na putu. Nudimo orah, hrast, javor, trešnju i druge popularne vrste drveta. Takođe nudimo ivericu i medijapan.

  4. Odaberite završetak

    Vaše predsoblje može se završiti raznim uljima, lazurama, bojama, lakovima i farbama kako bi upotpunili Vaš izbor.

Želite nešto posebno, pravimo po Vašoj unikatnoj ideji

Recite nam Vašu ideju, dimenzije, drvo i ostale parametre i mi ćemo Vam odgovoriti u kratkom roku.