Velika Letnja Rasprodaja

Do 20% Popusta - Akcija traje do 14. Avgusta

Izrada metalnih nogu

 Nudimo širok izbor metalnih nogu koje su savršene za svaki projekat, od savremenih dnevnih soba do starih kuhinja i svega između.

Naše metalne noge dolaze u svim oblicima, veličinama i bojama kako bi Vam pomogle da pronađete savršeno rešenje za vaš nameštaj. Bilo da tražite moderan dodir ili klasičan izgled, naše metalne noge će vašem projektu dati savršenu završnu obradu.

Naše metalne noge su napravljene od jakih i izdržljivih materijala koji su dizajnirani da traju. Imamo niz veličina koje odgovaraju svakom projektu, od malog do velikog nameštaja. Naše metalne noge dolaze u različitim bojama, završnim obradama i stilovima kako bi odgovarale svakom dekoru.

Naše metalne noge su jednostavne za instalaciju i mogu se lako i brzo instalirati od strane gotovo bilo koga. Pružamo detaljna uputstva za svaku kupovinu i naš korisnički tim je uvek na raspolaganju da odgovori na sva pitanja koja imate.

Ponosni smo što nudimo metalne noge, koje su odlično rešenje za one koji traže pristupačnu i modernu alternativu drvenim nogama nameštaja. Naše metalne noge su savršene za dodavanje jedinstvenog dodira svakom projektu, od modernog do vintage i svega između.

U kompaniji WoodProject nastojimo da obezbedimo najkvalitetnije metalne noge i nameštaj po najpovoljnijim cenama. Uvek smo u potrazi za najnovijim trendovima i stilovima, tako da možete biti sigurni da ćete pronaći savršene metalne noge za vaš projekat. Kupujte naš izbor danas i pogledajte razliku koju metalne noge mogu učiniti za vaš nameštaj.

Grupa broj 1 - 7800 rsd

Grupa broj 2 - 6000 rsd

Želite nešto posebno, pravimo po Vašoj unikatnoj ideji

Recite nam Vašu ideju, dimenzije, drvo i ostale parametre i mi ćemo Vam odgovoriti u kratkom roku.