Velika Letnja Rasprodaja

Do 20% Popusta - Akcija traje do 14. Avgusta

Restauracija

U kompaniji WoodProject specijalizovani smo za restauraciju nameštaja, ormana, i antikviteta. Koristimo kombinaciju tradicionalnih tehnika i moderne tehnologije kako bismo vratili vaše dragocene predmete u život. Woodprodject tim može vrati vaše dragocene predmete u njihovu nekadašnju slavu.

Shvatamo da vraćanje antikviteta nije jednostavan zadatak. Zato izdvajamo vreme da pažljivo procenimo svaku stavku kako bismo odredili najbolji pristup za restauraciju. Koristimo samo najkvalitetnije materijale i alate za završetak svakog projekta. Naša pažnja na detalje osigurava da se vaš antikvitet vrati u prvobitno stanje.

U kompaniji WoodProject takođe pružamo usluge restauracije drveta za zgrade i konstrukcije. Naš tim ima stručnost da povrati drvene konstrukcije u prvobitno stanje. Bilo da se radi o stepeništu, kaminu ili okviru prozora, možemo da ga popravimo i vratimo u njegovu prvobitnu lepotu.

Kada je u pitanju restauracija drveta i predmeta od drveta, možete verovati timu u WoodProject-u. Shvatamo važnost očuvanja istorije i lepote vaših predmeta. Naš cilj je da osiguramo da svaki projekat bude završen sa najvećom pažnjom i pažnjom na detalje.

Bez obzira na vrstu drveta i drvenih predmeta koji su Vam potrebni, WoodProject vas pokriva. Možemo Vam pomoći da vratite svoje dragocene predmete u život. Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o našim uslugama i da biste započeli projekat restauracije.

Bilo da tražite restauraciju drveta ili druge usluge restauracije drveta, WoodProject je tu da Vam pomogne. Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o našim uslugama i započeli svoj projekat restauracije.

Želite nešto posebno, pravimo po Vašoj unikatnoj ideji

Recite nam Vašu ideju, dimenzije, drvo i ostale parametre i mi ćemo Vam odgovoriti u kratkom roku.