Velika Letnja Rasprodaja

Do 20% Popusta - Akcija traje do 14. Avgusta

Spavaća soba

Naša misija je da Vam obezbedimo najkvalitetniji nameštaj za spavaće sobe koji je i lep i funkcionalan. Od kreveta od punog drveta do ručno izrađenih komoda, naći ćete širok izbor proizvoda za spavaće sobe. 

 U kompaniji Woodproject nastojimo da našim klijentima obezbedimo najbolje opcije nameštaja za spavaće sobe. Bilo da tražite moderan okvir kreveta ili tradicionalni noćni ormarić, pronaći ćete nešto savršeno za svoju spavaću sobu. Naš nameštaj je dizajniran da bude moderan i izdržljiv, tako da možete uživati u svojoj spavaćoj sobi u godinama koje dolaze.

Pravljenje savršene spavaće sobe

Pravljenje savršene spavaće sobe je lako! Pošto su svi naši proizvodi ručno rađeni, mogu se prilagoditi vašem domu. Ovde opisujemo proces odabira savršene spavaće sobe:

  1. Izaberite veličinu

    Najvažnija stvar koju treba uzeti u obzir je koliko prostora imate u Vašoj sobi.  Možemo izraditi naše proizvode bilo koje veličine prema Vašem zahtevu.

  2. Izaberite stil

    Woodproject ima brojne opcije za izbor, a ako ne možete da se odlučite, rado ćemo Vam pomoći u izboru.

  3. Izaberite drvo i materijal Vrsta drveta koju odaberete će uticati na više od samo kozmetičkog izgleda. Važno je razumeti kako će Vaš izbor drveta uticati na Vaš sto na putu. Nudimo orah, hrast, javor, trešnju i druge popularne vrste drveta. Takođe nudimo ivericu i medijapan.

  4. Odaberite završetak

    Vaša spavaća soba može se završiti raznim uljima, lazurama, bojama, lakovima i farbama kako bi upotpunili Vaš izbor.

Želite nešto posebno, pravimo po Vašoj unikatnoj ideji

Recite nam Vašu ideju, dimenzije, drvo i ostale parametre i mi ćemo Vam odgovoriti u kratkom roku.