Velika Letnja Rasprodaja

Do 20% Popusta - Akcija traje do 14. Avgusta

Kupatilo

Naša misija je da Vam obezbedimo najkvalitetniji nameštaj za kupatilo koji je i lep i funkcionalan.Na Woodprojectu naći ćete širok izbor proizvoda za kupatilo. 

 U kompaniji Woodproject nastojimo da našim klijentima obezbedimo najbolje opcije nameštaja za kupatila. Bilo da tražite moderano ogledalo ili tradicionalni ormarić, pronaći ćete nešto savršeno za svoje kupatilo. Naš nameštaj je dizajniran da bude moderan i izdržljiv, tako da možete uživati u svom kupatilu u godinama koje dolaze.

Pravljenje savršenog kupatila

Pravljenje savršenog kupatila je lako! Pošto su svi naši proizvodi ručno rađeni, mogu se prilagoditi Vašem domu. Ovde opisujemo proces odabira savršenog kupatila:

  1. Izaberite veličinu

    Najvažnija stvar koju treba uzeti u obzir je koliko prostora imate u Vašem kupatilu.  Možemo izraditi naše proizvode bilo koje veličine prema Vašem zahtevu.

  2. Izaberite stil

    Woodproject ima brojne opcije za izbor, a ako ne možete da se odlučite, rado ćemo Vam pomoći u izboru.

  3. Izaberite drvo i materijal Vrsta drveta koju odaberete će uticati na više od samo kozmetičkog izgleda. Važno je razumeti kako će Vaš izbor drveta uticati na Vaše ogledalo. Nudimo orah, hrast, javor, trešnju i druge popularne vrste drveta. Takođe nudimo ivericu i medijapan.

  4. Odaberite završetak

    Vaše kupatilo može se završiti raznim uljima, lazurama, bojama, lakovima i farbama kako bi upotpunili Vaš izbor.

Želite nešto posebno, pravimo po Vašoj unikatnoj ideji

Recite nam Vašu ideju, dimenzije, drvo i ostale parametre i mi ćemo Vam odgovoriti u kratkom roku.