Velika Letnja Rasprodaja

Do 20% Popusta - Akcija traje do 14. Avgusta

Izrada nameštaja po meri i po Vašoj želji!

U WoodProject-u smo specijalizovani za korišćenje najkvalitetnijeg drveta, što nam omogućava da kreiramo prilagođeni nameštaj koji je i jak i lep. Takođe koristimo samo najbolje materijale i tehnike kako bismo osigurali da je naš nameštaj najkvalitetniji. Takođe koristimo napredni proces završne obrade kako bismo osigurali da Vaš nameštaj bude zaštićen od ogrebotina, strugotina i bleđenja.

Znamo da pronalaženje savršenog nameštaja može biti dugotrajno i frustrirajuće. Zato pružamo tim iskusnih i stručnih stručnjaka za nameštaj koji će Vam uvek rado pomoći da pronađete upravo ono što Vam je potrebno. Naši konsultanti za dizajn će raditi sa Vama kako bi stvorili komad nameštaja koji odgovara Vašim potrebama i odražava Vaš lični stil.

Naš nameštaj po meri od drveta, iverice i medijapana dizajniran je da traje, tako da znate da se možete osloniti na njega godinama. Sa širokim izborom vrsta drveta i završnih obrada koje možete izabrati, možete biti sigurni da ćete pronaći savršen komad nameštaja. Bez obzira da li tražite bezvremenski klasik ili moderan, savremeni izgled, WoodProject Vas pokriva.

Ako tražite nameštaj po meri od drveta koji može da izdrži test vremena, onda ne tražite dalje od WoodProject-a. Pogledajte našu kolekciju danas i pronađite savršen komad za svoj dom. Sa našim naprednim dizajnom i zanatom, možete verovati da će Vaš nameštaj biti napravljen da traje.

Pravljenje savršenog nameštaja

Pravljenje savršenog nameštaja je lako! Pošto su svi naši proizvodi ručno rađeni, mogu se prilagoditi Vašem domu. Ovde opisujemo proces odabira savršenog predsoblja:

  1. Izaberite veličinu

    Najvažnija stvar koju treba uzeti u obzir je koliko prostora imate u vašoj sobi.  Možemo izraditi naše proizvode bilo koje veličine prema vašem zahtevu.

  2. Izaberite stil

    Woodproject ima brojne opcije za izbor, a ako ne možete da se odlučite, rado ćemo Vam pomoći u izboru.

  3. Izaberite drvo i materijal Vrsta drveta koju odaberete će uticati na više od samo kozmetičkog izgleda. Važno je razumeti kako će vaš izbor drveta uticati na vaš sto na putu. Nudimo orah, hrast, javor, trešnju i druge popularne vrste drveta. Takođe nudimo ivericu i medijapan.

  4. Odaberite završetak

    Vaše nameštaj može se završiti raznim uljima, lazurama, bojama, lakovima i farbama kako bi upotpunili vaš izbor.

Želite nešto posebno, pravimo po Vašoj unikatnoj ideji

Recite nam Vašu ideju, dimenzije, drvo i ostale parametre i mi ćemo Vam odgovoriti u kratkom roku.